Live

Dana Marijuana cere să iasă din arest. Curtea de Apel Constanța decide astăzi dacă va fi eliberată

Data actualizării: Data publicării:
Cântăreața cunoscută cu numele de scenă Dana Maijuana vrea să fie judecată în libertate. Captură video Digi24

Daniela Elena Coteanu, cunoscută cu numele de scenă Dana Marijuana, a ajuns marți la Curtea de Apel Constanța, fiind nemulțumită de decizia pe care au luat-o magistrații de la Tribunalul Constanța săptămâna trecută și o contestă cerând să fie judecată în libertate.

Dana Marijuana a ajuns în arest după ce în luna august a fost depistată pe litoral că a condus sub influența drogurilor.

În mașina în care se mai aflau doi bărbați, polițiștii au găsit și o pungă cu substanțe interzise. Apoi, oamenii legii au făcut percheziții la domiciliile celor trei și au descoperit alte cantități de droguri, iar Dana Marijuana și cei doi prieteni ai săi au fost duși în arestul IPJ Constanța.

Pe 22 şi 23 august, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus reţinerea celor trei persoane, pentru 24 de ore, suspecţii fiind prezentaţi judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Magistrații constănțeni au decis săptămâna trecută să îi prelungească arestul preventiv. Cântăreața cere să fie judecată în libertate și să fie eliberată din spatele gratiilor.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Medicamente care îi lasă pe șoferi fără permis. Ce substanțe pot da rezultat pozitiv la testul antidrog

Ciolacu cere mutarea Agenţiei Antidrog la Ministerul Sănătății: Tinerii trebuie ajutați, nu trataţi ca infractori

INML: Vatmanul implicat în accidentul mortal din București nu a consumat droguri / El ar fi luat un paracetamol

Un elev din Reșița a fost arestat de polițiști după ce și-a bătut colegul. Adolescentul nu este la primul contact cu legea penală

Partenerii noștri