Live

Video Crimă în Brăila: o femeie, medic stomatolog, a fost găsită înjunghiată în cabinetul său

Data publicării:
Mașină de intervenție a poliției. Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: Poliția Română

O femeie, medic stomatolog în municipiul Brăila, a fost găsită moartă, marţi seară, în cabinetul său. Poliţiştii afirmă că ea avea urme de violenţă, fiind declanşată o anchetă în acest caz, relatează News.ro.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violenţă a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.

Acolo au ajuns procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila şi echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor.

Potrivit presei locale, este vorba despre medicul Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, care deţinea cabinetul stomatologic. Ea ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit.

Colegii și pacienții sunt profund șocați de această veste îngrozitoare și își exprimă regretul pentru pierderea unei profesioniste și a unei persoane iubite în comunitatea medicală locală.

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Cum a reușit „Șacalul” să facă o nouă victimă, deși era supravegheat de polițiști după prima crimă? Primele declarații ale lui Predoiu

Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

Crima de la Sibiu. Cum i-a dat de gol un plic de cafea pe criminalii omului de afaceri ucis în propria casă

Suspectul în cazul crimelor de la Constanța a fost arestat preventiv. Ce spune bărbatul despre acuzațiile de omor

Partenerii noștri