Live

Video Zeci de mașini au fost vandalizate într-o parcare din Sectorul 4. Ce mesaj a fost scrijelit pe vehicule

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Captură video Digi24

Zeci de șoferi din București și-au găsit mașinile vandalizate, după ce au parcat în apropierea Palatului Copiilor din Sectorul 4. Mulți dintre ei și-au găsit mașinile scrijelite cu același mesaj: „Nu am fost aici”. Autorul nu a fost găsit, fiind căutat acum de polițiști.

În total, aproximativ 30 de vehicule au fost vandalizate. Un bărbat, care și-a găsit și el mașina zgâriată, spune că a făcut și plângere la Poliție. 

Pe ele mai multe dintre mașini a fost scris mesajul „Nu am fost eu aici”. Altele au fost zgâriate în mai multe locuri.

Mulți dintre șoferi și-au dat seama că au fost mai multe astfel de vehicule, după ce unul dintre ei a dat alerta pe rețelele de socializare.

Acum, autoritățile fac verificări și încearcă să identifice pe cel care a făcut aceste pagube.  Urmează să fie verificate imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă și să fie găsit faptașul. 

 

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Care sunt cele 20 de solicitări ale lui Nicușor Dan pentru candidații la prezidențiale și parlamentare. Lista întrebărilor

Primarul Băluță renunță la Planșeul Unirii și lansează din nou acuzații către Nicușor Dan. Reacția primarului Capitalei

VIDEO Cu cât se vinde o garsonieră de 8 metri pătrați din București, cu baia pe balcon. „De banii ăștia îmi iau mașină și dorm în ea”

Animalele de companie își vor putea însoți stăpânii în instituții publice din Capitală. Proiectul a fost pus în dezbatere publică

Partenerii noștri