Live

Video Circulația rutieră pe Valea Oltului s-a redeschis. Grindeanu: Un pas important a fost parcurs

Data actualizării: Data publicării:
Circulația s-a redeschis pe Valea Oltului. Sursa Foto: Captură Facebook / Sorin Grindeanu

Circulația rutieră pe Valea Oltului pe DN7 se redeschide miercuri, de la ora 20:00, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, în ședința de Guvern. Lucrările s-au încheiat cu două zile mai devreme decât se preconizase.

ACTUALIZARE 20:00 Ministrul transporturilor a postat pe pagina sa de Facebook primele imagini cu traficul redeschis de pe Valea Oltului. 

„Din această seară, DN7 este deschis permanent, inclusiv pe sectorul Boiţa- Lazaret! Un pas important pentru construcţia Autostrăzii Sibiu - Piteşti a fost parcurs cu ocazia finalizării acestor lucrări, care au durat aproximativ o lună. Intervenţiile în zona critică a versantului de pe Valea Oltului au fost încheiate cu două zile mai devreme faţă de graficul asumat de antreprenorul turc”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

---știre inițială---

„Din această seară de la ora 20:00 va fi dată în circulație Valea Oltului, au terminat toate lucrările. Mulțumesc în primul rând pentru suportul de la guvern”, a declarat Grindeanu.

Catură video de la lucrările pe Valea Oltului. Sursa: CNAIR

Circulația pe Valea Oltului a fost închisă din 8 iulie, pe timpul zilei. Reluarea ei fusese anunțată pentru data de 9 august. 

În urmă cu o săptămână, Grindeanu spunea că lucrările erau finalizate în proporție de aproape 75%, fiind „în grafic”.

El mai preciza că după redeschiderea traficului pe Valea Oltului ar mai putea fi restricții doar pe acele porţiuni de trei benzi, adică să fie închisă una dintre acestea, dacă va fi nevoie.

 

Editor : Marina Constantinoiu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Drumul Expres Focșani-Brăila. CNIR a lansat licitația pentru execuția drumului de 73 km care va face legătura cu A7

Grindeanu: Sunt 800 km de autostradă şi drum expres în execuţie. Înseamnă foarte multe materiale de construcţii, forţă de muncă

Sorin Grindeanu: Circulația pe A7 între Buzău şi Focşani se deschide la începutul lunii decembrie

Guvernul alocă 2,5 miliarde lei pentru PNDL și PNRR, 570 milioane lei la A7. Ciolacu: Investiţiile nete în economie au atins un record

Partenerii noștri