Live

Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Foto: Digi24

Polițiștii au ridicat, miercuri, principalul suspect în cazul fetiței de doi ani găsită moartă într-o râpă, în Dolj. Potrivit unor surse din anchetă, este vorba despre unul dintre verișorii Raisei.

Verișorul Raisei, un adolescent în vârstă de 15 ani, a fost ridicat, miercuri, de polițiști. Potrivit surselor Digi24, băiatul este principalul suspect al crimei.

Odată cu el, a fost dus la audieri și tatăl acestuia, care ar fi știut despre faptele fiului său.

Dovezile descoperite de anchetatori arată că fetița a fost omorâtă chiar în casa în care locuia. Mai apoi, băiatul de 15 ani ar fi dus cadavrul în locul în care a fost descoperit de polițiști.

Rezultatele necropsiei arată că Raisa a avut parte de o moarte violentă. Încadrarea a fost schimbată în omor, din ucidere din culpă. 

Raisa a dispărut luni din fața casei unde se juca alături de mai mulți copii și a fost găsită moartă pe câmp, marți. Peste o sută de polițiști, pompieri și voluntari, inclusiv cu un elicopter, au participat la operațiunea masivă de căutare a copilului.

Fetița a fost găsită fără suflare într-o râpă la aproximativ 400 de metri de casa din fața căreia a dispărut. Cadavrul prezenta urme de violență.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Răsturnare de situație! Decizia UEFA în cazul lui Jude Bellingham, după gestul incalificabil din meciul cu Slovacia

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce pedeapsă a primit bărbatul care a ucis-o pe fetița iubitei sale și i-a ascuns cadavrul într-o canapea

Cei trei fii ai „vrăjitoarei” Sidonia au fost trimişi în judecată pentru omor, după crima de la Padina

Criminalul de la Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Crima de la hotel. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere când a ieșit să cumpere cuțitul cu care și-a ucis iubita

Partenerii noștri