Live

Bătaia din Pantelimon: trei agresori, căutați în continuare de polițiști. Au fost dați în urmărire și la frontieră

Data actualizării: Data publicării:
Șase persoane arestate după bătaia cu bâte și topoare din Pantelimon. Alte trei persoane identificate de polițiști sunt căutate inclusiv la frontieră.

Sute de polițiști îi caută pe bătăușii care s-au făcut nevăzuți după scandalul cu bâte și topoare din Pantelimon. Sunt organizate zeci de filtre de poliție în Capitală și în împrejurimi, iar agresorii sunt dați în urmărire inclusiv la frontieră. Șase suspecți au ajuns în arest preventiv, în timp ce polițiștii au identificat alte 3 persoane pe care le-au dat în urmărire.

Polițiștii opresc mașinile suspecte și îi verifică pe șoferi în speranța că îi vor găsi pe ceilalți făptași, iar în același timp au loc noi audieri în acest caz.

Conform IPJ, au fost audiate persoane ce aparțin din ambele tabere, agresorii fiind acuzați de tentativă de omor, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. Reprezentanții IPJ menționează și faptul că unii dintre cei arestați preventiv au antecedente penale.

Cum a pornit scandalul

Cearta dintre cele două familii a început, de fapt, cu câteva zile înainte de bătaia din orașul ilfovean, care a continuat și în spital. Pe 16 septembrie, un bărbat a reclamat la Poliție că a fost agresat de trei bărbați, care au coborât dintr-un vehicul. Nu a oferit date în plus despre aspectul acestora, nici despre vehicul. Autoritățile au deschis o anchetă și au verificat camerele de supraveghere, pentru a-i identifica.

Câteva zile mai târziu, scandalul a degenerat. Zeci de persoane s-au luat la bătaie pe străzile orașului Pantelimon. Polițiștii anunțau sâmbătă două posibile cauze: „Una e o relaţie de concubinaj între o fată din familia din Ilfov şi un bărbat din sectorul 3, relaţie de concubinaj care încetase, şi doi: o altă pistă ar fi un posibil interes financiar legat de o construcţie în oraşul Pantelimon”, a afirmat adjunctul şefului Poliţiei Ilfov.

Polițiștii au anunțat acum că cei trei trei indivizi reclamați anterior au fost implicați și în acest conflict. Mai mult, în scandalul din Pantelimon a fost implicat chiar și bărbatul care a făcut reclamația.

Editor : Ș.A.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

JO 2024. COSR va discuta cu federația americană de gimnastică despre scandalul medaliei de bronz de la sol: E departe de a fi încheiat

Anchetă a poliţiştilor, după ce un bărbat din Năvodari a legat câinele de maşină şi circula cu el prin oraş

Un cuplu din Hong Kong a primit interdicție de la o companie aeriană după ce a hărțuit o femeie care și-a rabatat scaunul în avion

Janet Jackson a stârnit un scandal uriaș pe internet după ce a spus că vicepreşedinta SUA, Kamala Harris, „nu este de culoare”

Partenerii noștri