Live

Andrew Tate se roagă pentru o moarte „eroică” precum cea a lui Sinwar, fostul lider Hamas. Ce mesaj a postat influencerul

Data actualizării: Data publicării:
„Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca cea a lui Yahya Sinwar", a scris Andrew Tate, sâmbătă, pe rețeaua socială X. Sursa foto: Profimedia Images

Andrew Tate, controversatul influencer britanic, a scris pe rețeaua socială X că se roagă să aibă o moarte precum cea a fostului lider Hamas, Yahya Sinwar. The Jerusalem Post scrie că mesajul postat de Andrew a strâns zeci de mii de aprecieri.

„Nu pot decât să mă rog pentru o moarte la fel de eroică ca cea a lui Yahya Sinwar", a scris Andrew Tate, sâmbătă, pe rețeaua socială. „Curajos, sfidător în faţa răului şi dedicat scopului său vieţii. Merită odihnă veşnică. El a câştigat-o”, a fost mesajul influencerului.

 

Yahya Sinwar, creierul din spatele atacurilor Hamas din 7 octombrie, în care au murit peste 1.200 de persoane, a fost eliminat miercuri de Israel.

Andrew Tate și Tristan Tate au obținut în septembrie o nouă victorie în instanță

Curtea de Apel Bucureşti a decis, la începutul lui septembrie, să înlăture obligaţia ca fraţii Tate, care sunt suspectaţi că au recrutat, începând cu anul 2015, 34 de femei pe care le-au obligat să producă materiale pornografice care au fost difuzate contra cost pe platforme de profil, să nu se apropie de presupusele victime şi să nu comunice cu acestea.

Andrew Tate a rămas în arest la domiciliu, în timp ce Tristan Tate este sub control judiciar.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulata de PICCJ. Admite contestaţiile formulate de Tate III Emory Andrew şi Tate Tristan, desfiinţează în parte încheierea contestată în sensul înlăturării obligaţiei inculpatului Tate III Emory Andrew de a nu comunica cu presupusa victima şi a înlăturării obligaţiei inculpatului Tate Tristan de a nu se apropia la o distanţă mai mica de 50 metri de presupusele victime, de a nu comunica direct sau indirect, pe nicio cale, cu acestea. Menţine în rest dispoziţiile încheierii de şedinţă contestate”, se arată în minuta instanţei, conform News.ro.

Andrew și Tristan Tate și-au recuperat mașinile de lux

Cei doi influenceri britanici, acuzați de proxenetism, trafic de persoane și viol, și-au recuperat la începutul lunii octombrie  mașinile de lux puse sub sechestru de procurori. Tristan Tate a mers la sediul ANABI ca să-și revendice bolizii în valoare de 4 milioane de euro. Fratele lui, Andrew Tate, nu s-a putut bucura alături de el pentru că este în arest la domiciliu și nu poate părăsi vila din Voluntari.

 

 

Editor : Iulia Bălăianu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

FOTO Nu se mai ascund! Bănel Nicoliță și iubita lui, prima apariție publică după PATRU ani de relație: ”A stat cu mine”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Primul mesaj al ayatollahului Ali Khamenei după uciderea liderului Hamas, Yahya Sinwar

Acţiunea „Ziua Z” a DIICOT: 420 de percheziții efectuate și peste o sută de persoane au fost reţinute

Hezbollah anunță „o nouă fază, amplificată” în războiul cu Israelul după uciderea lui Yahya Sinwar

Cât de aproape de final e războiul din Fâșia Gaza, după ce Israelul l-a ucis pe liderul Hamas, Yahya Sinwar

Partenerii noștri