Live

Alertă pe litoral. Zeci de pompieri și scafandri caută un tânăr care a dispărut la Costinești

Data actualizării: Data publicării:

Operațiuni de căutare în plină desfășurare în Costinești, acolo unde un tânăr a dispărut fără urme seara trecută. Băiatul a fost văzut ultima oară pe epava din stațiune. Pompierii și scafandrii încearcă să îl găsească.

Alarma a fost dată aseară la numărul de urgență 112 de un martor care spune că ar fi văzut o persoană pe epava de la Costineşti, transmite ISU Constanța.

„Am fost solicitați să intervenim pentru recuperarea unei persoane refugiate pe epava din Costinești. La fața locului am intervenit cu o mașină de stingere, un echipaj de prim ajutor și, de asemenea, ambarcațiunea de la punctul de salvare acvatică din Mangalia”, a declarat Ana Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Constanța.

Pompierii și scafandrii au reluat și astăzi căutările, dar deocamdată  fără rezultat.

„Forțele și mijloacele s-au retras de la fața locului fără a găsi persoana respectivă. În această dimineață, au fost reluate căutările persoanei refugiate de pe epava de la Costinești”, a adăugat purtătorul de cuvânt ISU Constanța.

Editor : D.U.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Rusia și-a testat sirenele de raid aerian și întregul sistem național de alertă pentru prima oară în toată țara

Epava „navei-fantomă a Pacificului”, singurul distrugător american capturat de japonezi în al Doilea Război Mondial, a fost găsită

Alertă la ISU Vaslui, în contextul fenomenelor meteo extreme anunțate de ANM. Recomandările autorităților în caz de urgențe

VIDEO Imagini cu recuperarea epavei Titan de pe fundul oceanului. Operațiunea a fost efectuată de un robot subacvatic

Partenerii noștri