Live

Video Adele confirmă că ia o pauză de la muzică. Mesaj către fani: „Nu ne vom mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

Data actualizării: Data publicării:
dele a făcut anunțul în timpul ultimului ei spectacol din Munchen. Sursa foto: Profimedia Images

Cântăreața Adele a anunțat în timpul concertului de sâmbătă, de la Munchen, că ia o pauză de la muzică. Aceasta le-a transmis fanilor că nu se vor mai vedea pentru o perioadă lungă de timp, potrivit Ladbible.

Adele a făcut anunțul în timpul ultimului ei spectacol din Munchen. Ea se apropie în prezent de sfârșitul unei serii de concerte în Las Vegas, iar spectacolul de pe 31 august, din Munchen, a fost ultimul său concert planificat pe pământ european.

Artista a întrerupt spectacolul pentru a oferi fanilor o actualizare cu privire la planurile sale viitoare și, astfel, a dezvăluit că intenționează să ia o pauză prelungită de la turnee și muzică.

„Mai am 10 spectacole după acesta”, a spus Adele la Munchen sâmbătă seara. „După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a adăugat artista.

Motivul pentru care Adele ia o pauză de la muzică

Adele a explicat că vrea să petreacă timp trăind „noua viață” pe care și-a construit-o. „Mi-am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine și vreau să o trăiesc acum. Îmi voi aminti aceste spectacole pentru eternitate, au fost spectaculoase”, a spus cântăreața.

Turneul lui Adele a fost inițial programat să se încheie la Munchen, însă, după ce s-a îmbolnăvit, a trebuit să reprogrameze o serie de concerte.

Boala de care suferă Adele

În februarie, Adele și-a amânat toate concertele din Las Vegas din cauza bolii de care suferă, potrivit BBC. Artista are diagnosticul de sciatică, o afecțiune a nervului sciatic, care se manifestă prin dureri în întreg membrul inferior.

 

Editor : Iulia Bălăianu

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

VIDEO Adele și-a întrerupt concertul ca să-și înjure furioasă un fan: „Ești prost?”. Ce a deranjat-o pe artistă

Românul care a câștigat 19 premii Grammy alături de Taylor Swift, Adele, Bruno Mars și alți mari artiști

Declarație șocantă a lui Adele către fani: „Vă provoc. Dacă vreunul dintre voi aruncă cu ceva spre mine, îl omor”

Premiile Grammy 2023. Lista nominalizărilor la cea de-a 65-a ediție

Partenerii noștri