Live

Video Cei 4 copii din județul Constanța dați dispăruți de patru zile au fost găsiți. De ce au fugit de acasă

Data actualizării: Data publicării:
Cei 3 frați și un verișor nu au fost victimele unor infracţiuni. Foto: Captură video Digi24

Cei 4 copii din localitatea Mereni, județul Constanța, cu vârste între 7 și 12 ani, dispăruți de 4 zile, au fost găsiți. Polițiștii i-au găsit în orașul Constanța, la 35 de km depărtare de casă.

Cei 3 frați și un verișor nu au fost victimele unor infracţiuni și ar fi plecat de acasă pentru a-și căuta rostul, la oraș, în Constanța.

„În cursul zilei de astăzi, 27 iulie, poliţiştii au continuat căutările pe raza întregului municipiu Constanţa, privind dispariţia celor 4 minori, cu vârste cuprinse între 7 şi 12 ani. În jurul orei 14.50, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie au identificat unul dintre copii, pe bulevardul Aurel Vlaicu.

Astfel, comanda Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a dispus, de îndată, intensificarea căutărilor în zona în care minorul a fost găsit, fiind direcţionate mai multe echipaje de poliţie. La scurt timp, poliţiştii i-au identificat şi pe ceilalţi 3 minori. Precizăm faptul că aceştia nu au fost victimele vreunei infracţiuni”, a transmis IPJ Constanţa.

Copiii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani sunt din localitatea Mereni și au fost dați dispăruți după ce marți au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Autoritățile au emis în acest caz o alertă "dispariţie copil".

Editor : C.L.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

N-au stat la discuții și au suspendat-o pe viață, după apariția unui clip pe internet! Primele reacții și decizia luată

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ploi torențiale în mai multe județe, în această seară. Alertă de cod portocaliu de inundații pe mai multe râuri din Constanța

Doi bărbați au fost răniți după ce balustrada unui restaurant s-a rupt și au căzut de la etaj

Un șofer de TIR băut a lovit mortal un bărbat în Portul Constanţa. Victima s-a pus în faţa camionului pentru a-l împiedica să înainteze

„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea

Partenerii noștri