Live

Prognoza meteo. Luna iulie începe cu temperaturi apropiate de 40 de grade. Urmează câteva zile cu furtuni

Data publicării:
România nu scapă de arșiță în următoarele zile. Foto: Profimedia

România nu scapă de arșiță în următoarele zile. Luna iulie debutează cu temperaturi apropiate de 40 de grade, avertizează meteorologii. Săptămâna viitoare sunt așteptate însă și furtuni.

Florinela Georgescu, director de prognoză ANM: Așteptăm astăzi, așa ca și ieri, o ușoară scădere a valorilor de temperatură. O scădere care aproape că nu se va resimți, pentru că încă vom rămâne pe partea de sud a țării la maxime de 33, 34 poate izolat chiar 35 de grade Celsius.

De mâine, începe din nou temperatura să crească în toate regiunile țării. Va fi o creștere treptată. Estimăm acum că ziua care ar putea fi cea mai caldă ar fi ziua de luni, care ar putea aduce în Oltenia, în partea de sud a Munteniei, valori apropiate de 40 de grade Celsius.

Există semnale că la jumătatea săptămânii viitoare am putea traversa un episod cu mai multă instabilitate, cu ploi pe arii mai extinse, condiții în care temperaturile ar putea fi ușor mai coborâte.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Noi avertizări de vreme severă în România: Val de caniculă, urmat de furtuni puternice. Zonele afectate - HARTĂ

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Cum va fi vremea în fiecare regiune a țării la începutul lunii iulie

Avertizări meteo. Coduri galbene de caniculă și furtuni în cea mai mare parte a țării, valabile astăzi și mâine. Zonele vizate HARTĂ

Vremea rea a făcut prăpăd în Europa: Cel puțin șapte oameni au murit în Franța și Elveția. În Polonia e cod roșu de furtuni

Partenerii noștri