Live

Cod galben de ploi torențiale în Moldova și nordul Dobrogei. Când intră în vigoare avertizarea

Data publicării:
Ploi torențiale în Moldova și nordul Dobrogei Foto Inquam Photos / George Călin

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi torențiale pentru regiunea Moldovei și nordul Dobrogei, valabilă joi, 19 septembrie. Precipitațiile de până la 30 de litri pe metru pătrat vor afecta și zonele lovite de inundații weekendul trecut.

Potrivit avertizării meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie, joi, 19 septembrie, în intervalul orar 03.00 - 18.00, se vor semnala averse însemnate cantitativ în județele Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați și Tulcea.

Codul galben de ploi este valabil joi, în intervalul 03.00- 18.00 Foto ANM

În intervalul menționat, în Moldova și în nordul Dobrogei vor fi perioade cu averse. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30 l/mp.

Cum va fi vremea în București

În Capitală, joi, cerul va fi temporar noros. După orele amiezii și spre seară va crește probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 21...23 de grade.

Editor : B.E.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Trei coduri galbene de vreme rea pentru estul și sud-estul țării: ploi torențiale și vânt puternic

România, sub amenințarea apelor. Avertizări meteo pentru zonele afectate deja și nou risc de inundații. Care e situația în Europa

Stare de alertă în Vaslui și Galați. S-a produs o nouă viitură

Meteorolog: În zonele afectate de inundații e posibil să mai plouă, dar nu la aceeași intensitate. Când se încălzește vremea

Partenerii noștri