Live

Pleci în Grecia în vacanță? Vămile sunt din ce în ce mai aglomerate. Ce recomandări îți face Poliția de Frontieră

Data publicării:
Câteodată trebuie să ai nervii tari când pleci în vacanță, din cauza cozilor din vamă. Foto: Profimedia

Pe fondul vacanțelor în plină desfășurare, vămile grecești sunt luate cu asalt de turiști, iar nervii românilor sunt întinși la maximum. Poliția de Frontieră ți-a pregătit câteva informații extrem de importante, care te-ar putea scuti de nervi sau insolație...

“Poliția de Frontieră a Republicii Bulgaria ne-a informat prin Centrul Comun de Contact Giurgiu de faptul că, în această perioadă, se înregistrează o creștere semnificativă a traficului prin punctele de trecere a frontierei Kulata și Mazaka. De asemenea, a crescut și numărul de turiși români care călătoresc dinspre Republica Grecia”, arată o informație distribuită de Poliția de Frontieră prin pagina sa de Facebook.

„În acest context, se recomandă utilizarea punctelor alternative de trecere a frontierei dintre Bulgaria și Grecia. Acestea au trafic mai scăzut și permit o trecere mai rapidă la controlul de frontieră, astfel:

✔️ Cei care doresc să călătorească spre Salonic, Kavala și Peninsula Halkidiki pot efectua formalitățile de frontieră prin punctul de trecere Ilieden ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Kulata.

✔️ Turiștii care călătoresc în stațiunile din zona Xanthi, Komotini și Insula Thassos pot folosi punctul de trecere a fontierei Zlatograd ca alternativă la punctul de trecere a frontierei Makaza.

✔️ Pentru stațiunile din regiunea Alexandropoulis se recomandă trecerea prin punctul de trecere a frontierei Kapitan Petko Voivoda.

„Fiecare dintre noi avem prieteni, cunoștințe care vor pleca în vacanță, hai să ajutăm ca informația să ajungă la ei, hai să dăm un share.”, spun cei de la Poliția de Frontieră.

Editor : Sebastian Eduard

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Poliţia avertizează asupra escrocheriilor online cu investiţii la Hidroelectrica și Transgaz. Ce aplicații nu trebuie instalate 

Grecia cere UE să vină de urgență cu un răspuns la explozia prețurilor la electricitate. Mitsotakis dă vina și pe războiul din Ucraina

Vameși reținuți pentru mită în portul Constanța. Unul din ei a înghițit biletul pe care erau trecute șpăgile (DNA)

Hoteluri din stațiunea Platanias, din Creta, au fost evacuate din cauza unui incendiu de vegetație

Partenerii noștri