Live

Travis Scott și bodyguardul său s-au bătut într-unul din cele mai luxoase hoteluri din Paris. Rapperul a fost reținut

Data actualizării: Data publicării:
Travis Scott. Foto: Profimedia

Travis Scott, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi americani, a fost reţinut vineri dimineaţă la Paris pentru acte de violenţă, a anunţat Parchetul francez. El s-a luat la bătaie cu propriul bodyguard, apoi a lovit un agent de securitate al hotelului.

La primele ore ale dimineţii de vineri, poliţiştii au fost chemaţi să intervină la hotelul de lux Georges V din Paris şi l-au reţinut pe Travis Scott pentru violenţe comise asupra unui agent de securitate. Acesta din urmă intervenise pentru a îl despărţi pe rapper de bodyguardul său, cu care avea o altercaţie, a precizat Ministerul Public din Franţa.

Poliţia Judiciară se va ocupa de anchetă, a adăugat Parchetul din Paris.

Deocamdată nu a fost confirmat dacă rapperul de 33 de ani se află încă în arestul Poliţiei.

Travis Scott a publicat joi seară pe Instagram un videoclip care îl arăta Bercy Arena, unde s-au desfăşurat partidele de baschet din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris

Pe contul său, care este urmărit de 57 de milioane de admiratori, rapperul american a difuzat apoi imagini filmate la o petrecere organizată într-un club de noapte.

Travis Scott a devenit cunoscut încă de la primul său album, „Rodeo”, lansat în anul 2015. De atunci, artistul american, originar din Houston, a devenit o personalitate a muzicii rap americane şi a lansat alte patru albume, inclusiv materialul discografic de mare succes „Astroworld” din 2018.

Travis Scott, al cărui nume real este Jacques Bermon Webster II, are un fiu şi o fiică cu fosta lui parteneră de viaţă Kylie Jenner, o cunoscută personalitate de pe reţelele de socializare.

Starul rap a avut mai multe probleme judiciare în Statele Unite. În iunie, el a fost arestat la Miami Beach, în statul american Florida, pentru tulburarea ordinii publice în timp ce se afla în stare de ebrietate.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Sărbătoare în familie la Premiile Emmy 2024. Ce actori au venit cu părinții la ceremonie

Hoteluri din stațiunea Platanias, din Creta, au fost evacuate din cauza unui incendiu de vegetație

Alertă falsă cu bombă la un hotel din Timișoara. Ce a declarat Elena Lasconi, care era cazată acolo

Bătaie ca-n filme în fața unei școli din Slobozia după un conflict în trafic: 6 tineri s-au luat la bătaie cu răngi și topoare

Partenerii noștri