Live

Sean „Diddy” Combs neagă acuzațiile pentru care a fost arestat. Avocat: „Spiritul său este bun. Este încrezător”

Data actualizării: Data publicării:
Sean „Diddy” Combs. Foto: Profimedia

Sean „Diddy” Combs a fost pus sub acuzare de trafic sexual şi şantaj, conform rechizitoriului desecretizat, scrie The Guardian.

Combs a fost arestat luni în Manhattan, la aproximativ şase luni după ce autorităţile federale care efectuau o anchetă privind traficul sexual au descins în casele sale luxoase din Los Angeles şi Miami.

În ultimul an, Combs a fost dat în judecată de persoane care spun că le-a supus la abuzuri fizice sau sexuale. El a negat multe dintre aceste acuzaţii, iar avocatul său, Marc Agnifilo, a declarat marţi dimineaţă, în faţa tribunalului, că Sean „Diddy” Combs va pleda nevinovat şi că va „lupta din răsputeri” pentru a încerca să obţină eliberarea clientului său din arest.

Despre Combs, Agnifilo a spus: „Spiritul său este bun. Este încrezător”.

Combs, în vârstă de 54 de ani, a fost recunoscut drept una dintre cele mai influente figuri din hip-hop înainte ca un val de acuzaţii în ultimul an să-l transforme într-un paria al industriei, notează The Guardian, citată de News.ro.

În noiembrie 2023, fosta sa iubită, cântăreaţa R&B Cassie, al cărei nume legal este Casandra Ventura, a intentat un proces în care spunea că acesta a bătut-o şi a violat-o mai mulţi ani. Ea l-a acuzat pe Combs că a constrâns-o, pe ea şi pe altele, să întreţină relaţii sexuale nedorite în medii alimentate cu droguri.

Procesul a fost soluţionat într-o singură zi, dar câteva luni mai târziu, CNN a difuzat o înregistrare de securitate a hotelului care îl arată pe Combs lovind-o cu pumnii şi picioarele pe Cassie şi aruncând-o pe podea. După difuzarea filmării, Combs şi-a cerut scuze, spunând: „Am fost dezgustat când am făcut-o”.

Cu toate acestea, Combs şi avocaţii săi au negat acuzaţii similare făcute de alţii într-un şir de procese.

Editor : Liviu Cojan

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ce au mâncat copiii din Mehedinți care au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Firma care a livrat mâncarea, amendată

Titan, condamnat de la început. Submersibilul ar fi pornit la drum cu chila deja fisurată. „În acest caz nu mai era nimic de făcut”

Dosar penal deschis în Suceava: o pădure a fost otrăvită pentru a putea fi tăiată. Cum au acționat făptașii

„Prădătorul de la Harrods”. Un reportaj BBC dezvăluie cum miliardarul saudit Mohamed Al Fayed își viola și abuza angajatele

Partenerii noștri