Live

Kanye West a fost dat în judecată pentru hărțuire sexuală de fosta sa asistentă

Data publicării:
Kanye West. Foto: Profimedia Images

Kanye West a fost dat în judecată pentru hărțuire sexuală, încălcare a contractului și reziliere abuzivă de către o femeie care a lucrat ca asistentă pentru cântăreț timp de doi ani, scrie BBC.

Lauren Pisciotta susține că vedeta i-a trimis mesaje obscene și că a sunat-o în timpul unor acte sexuale.

Potrivit acesteia, a fost concediată în 2022, iar despăgubirile pentru concediere în valoare de 3 milioane de dolari nu au fost plătite.

Înainte de a lucra pentru West, Lauren a fost model OnlyFans, starul oferindu-i un salariu anual de 1 milion de dolari, cu condiția ca ea să fie disponibilă „24-7”. Ea spune că a fost de acord cu termenii.

Pe lângă acuzațiile de hărțuire sexuală, încălcarea contractului și reziliere abuzivă, Pisciotta îl dă în judecată West, dar și companiile sale Yeezy pentru fraudă, salarii neplătite și provocarea intenționată de suferință emoțională.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„O veste excelentă”. Kanye West stârnește din nou controverse. Rapperul american a mers în vizită în Rusia

Kanye West e dat în judecată de un fost angajat pentru rasism și antisemitism. Rapperul ar fi spus că „Hitler era fabulos și inovator”

Ye (Kanye West) și-a pus „dinți” de titan în valoare de 850.000 de dolari. „Nu seamănă deloc cu nimic din ce s-a mai făcut până acum”

Kanye West își cere scuze comunității evreiești pentru comentariile antisemite

Partenerii noștri