Live

Video Bruce Springsteen o susţine pe Kamala Harris şi îl consideră pe Trump „cel mai periculos candidat prezidenţial din viaţa mea”

Data actualizării: Data publicării:
Bruce Springsteen este un susținător constant al Partidului democrat. Foto: Profimedia

O nouă susţinere pentru Kamala Harris, cu aproximativ o lună înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. Într-un videoclip publicat joi pe reţelele sale de socializare, rockerul american Bruce Springsteen a făcut apel la un vot pentru candidata democrată, scrie News.ro.

„De la Războiul Civil, această mare ţară nu a fost poate niciodată atât de divizată politic, spiritual şi emoţional ca acum”, a declarat artistul în vârstă de 75 de ani.

Bruce Springsteen l-a numit pe Donald Trump „cel mai periculos candidat prezidenţial din viaţa mea”.

Acest sprijin din partea cântăreţului american nu este o surpriză. În 2020, muzicianul a susţinut Partidul Democrat, făcând apel la un vot pentru Joe Biden. În 2021, el a scris împreună cu Barack Obama o carte, intitulată „Born in the USA”, şi a lansat un podcast cu fostul preşedinte american.

Bruce Springsteen nu este primul artist care o susţine pe Kamala Harris. Katy Perry, Beyoncé, George Clooney şi Ariana Grande au îndemnat toţi la vot pentru adversara lui Donald Trump. Cea mai mare susţinere a venit din partea lui Taylor Swift, care în septembrie anul trecut a descris-o pe candidata democrată drept o „războinică”. „Cred că este un lider stabil şi talentat şi cred că putem realiza mult mai multe în această ţară dacă suntem conduşi de calm şi nu de haos”, a scris ea pe Instagram la acea vreme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen)

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Când va putea folosi Ucraina rachetele cu rază lungă pentru a lovi Rusia. Armand Goșu: Donald Trump și-ar da acordul

Procurorii au noi probe împotriva lui Donald Trump și încercarea lui de a răsturna rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020

O statuie de 13 metri cu Donald Trump dezbrăcat, pe marginea unei autostrăzi, a înfuriat Partidul Republican

Melania Trump susţine ferm dreptul la avort în cartea sa de memorii, opinie diferită față de cea a lui Donald Trump

Partenerii noștri