Live

Al treilea film "Mamma Mia" este în pregătire. Producția ar putea conține piese ABBA inedite

Data actualizării: Data publicării:
Precedentele două filme au fost succes de box-office. Foto: Profimedia

 "Mamma Mia" devine trilogie. Al treilea film al seriei este în pregătire, a dezvăluit, pentru The Hollywood Reporter, actriţa Christine Baranski care o interpretează pe Tanya, informează News.ro.

"Am fost la Londra cu (producătoarea) Judy Craymer (...) şi ea lucrează la Mamma Mia 3. Ea mi-a spus întreaga intrigă. Asta e tot ce pot spune în acest moment", a spus ea, înainte de a adăuga că este încrezătoare în proiect: "Judy Craymer reuşeşte întotdeauna să obţină ceea ce vrea. Datorită ei, al doilea film a fost realizat şi a fost un mare succes. Ea va reuşi să reunească întreaga distribuţie".

În 2020, Judy Craymer a declarat pentru Daily Mail despre dorinţa sa de a produce un al treilea film inspirat de celebrul musical bazat pe catalogul ABBA. La acea vreme, ea dorea să adauge melodii inedite ale trupei suedeze.

Explicând că pandemia a întârziat dezvoltarea filmului, ea a spus: "Cred că într-o zi va mai fi un film, pentru că am gândit totul ca pe o trilogie. Ştiu că Universal vrea să mă ocup de asta".
Primul film "Mamma Mia" a explorat relaţia dintre Sophie (Amanda Seyfried) şi mama ei Donna (Meryl Streep). Lansat în 2008, a câştigat 694,6 milioane de dolari la box office la nivel mondial. Continuarea sa, "Mamma Mia! Here We Go Again", face o paralelă între tinereţea Donnei în anii 1970 şi sarcina lui Sophie. Lansat în 2018, filmul a avut o cotă de box-office de aproape 400 de milioane de dolari.

Iată trailerele primelor două filme ale seriei

Editor : S.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

California interzice studiourilor de film să creeze clone digitale ale actorilor decedați fără acordul moștenitorilor lor

Harvey Weinstein, fostul producător de la Hollywood, a fost transportat de urgenţă la spital pentru o operaţie pe cord

Festivalul de la Veneția: documentar rusesc, acuzat că îi prezintă drept victime pe soldații Moscovei care au invadat Ucraina

Patru premii la Veneția pentru "Anul nou care n-a fost". Filmul e o tragicomedie, iar acțiunea se petrece în preajma Revoluției române

Partenerii noștri