Metoda simplă prin care poți elimina resturile de pesticide de pe fructe şi legume
Căpşunele şi spanacul sunt cele mai contaminate produse cu pesticide, potrivit studiului realizat de Environmental Working Group, o organizaţie nonguvernamentală din SUA. Nectarinele, merele, strugurii şi cartofii sunt următoarele alimente pe lista neagră.
Prima dezbatere Digi24 a candidaților la prezidențiale
Ambasadorul Turciei critică România pentru lipsa autostrăzilor
Inundații puternice în Italia: Mașinile luate de ape de pe străzi au ajuns în mare
Bărbat de 23 de ani, sub control judiciar la cinci luni după plângerea unei tinere care îl acuză că a abuzat-o sexual în București
„Pălăriile Patriei”. Profesoare din Rusia, păcălite să facă și să poarte coifuri din staniol. Motivul invocat de cel care a făcut farsa
Tronsonul patru din Drumul Expres Craiova-Pitești este aproape gata. Când se va putea circula pe această bucată
Accident grav în Iași cu 16 persoane implicate, dintre care 14 copii: două persoane au fost rănite. Poliția a deschis dosar penal
Cazul băiatului mort în camera de gardă: chirurgul pediatru nu a fost sunat să intervină, iar doctorul de gardă a refuzat consultul
Vânătoarea de cadouri în prag de sărbători. Cum să eviți jucăriile care pot pune în pericol siguranța copilului tău
Expunerea la astfel de substanţe poate afecta sănătatea, arată studiile. De aceea, consumaţi cu atenţie produsele.
Puteţi îndepărta resturile de pesticide de pe fructe şi legume dacă le ţineţi câteva minute în apă amestecată cu bicarbonat de sodiu.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News