Live

Metoda simplă prin care poți elimina resturile de pesticide de pe fructe şi legume

Data publicării:

Căpşunele şi spanacul sunt cele mai contaminate produse cu pesticide, potrivit studiului realizat de Environmental Working Group, o organizaţie nonguvernamentală din SUA. Nectarinele, merele, strugurii şi cartofii sunt următoarele alimente pe lista neagră.

Expunerea la astfel de substanţe poate afecta sănătatea, arată studiile. De aceea, consumaţi cu atenţie produsele.

Puteţi îndepărta resturile de pesticide de pe fructe şi legume dacă le ţineţi câteva minute în apă amestecată cu bicarbonat de sodiu.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

EXCLUSIV Început abrupt de emisiune: ”Florin ne-a cutremurat cu o veste”. Dezvăluirea făcută imediat, în direct

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Partenerii noștri