Sănătatea în bucate. Lapte de pasăre și salată caldă cu pastramă de oaie
Anul acesta, Sibiul devine destinaţie turistică culinară, prin programul Regiune Gastronomică Europeană- 2019.
Vreme extremă în România. Vântul puternic a făcut prăpăd în mai multe județe
Vila de lux în care a fost ucis omul de afaceri Adrian Kreiner a fost scoasă la vânzare
Uși de toaletă tăiate după forma vasului
Un polițist sare din mașină și lovește cu pumnii și picioarele un șofer
Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita fusese internat la psihiatrie în urmă cu șase luni: Nu știm dacă și-a urmat tratamentul
Tânără ucisă de iubitul drogat, la Sibiu. Prietenul criminalului: „Avea episoade în care disocia sau auzea voci. Ea l-a ajutat”
O femeie din Sibiu a rămas fără jumătate de milion de euro
Cel de-al treilea suspect în crima de la Sibiu a mai fost în închisoare
Bărbații suspectați că l-au ucis pe Adrian Kreiner au fost identificați
Chef Daniel Joa, Ambasador al acestei regiuni ne vorbeşte despre recunoaşterea europeană şi ce înseamnă ea pentru gastronomia românească. Iar daca laptele de pasăre a fost unul dintre deserturile preferate din copilărie, nu rataţi reţeta, de la 12:30, la Sănătatea în bucate.
Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei
Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News