Live

Sănătatea în bucate. Lapte de pasăre și salată caldă cu pastramă de oaie

Data publicării:

Anul acesta, Sibiul devine destinaţie turistică culinară, prin programul Regiune Gastronomică Europeană- 2019.

Chef Daniel Joa, Ambasador al acestei regiuni ne vorbeşte despre recunoaşterea europeană şi ce înseamnă ea pentru gastronomia românească. Iar daca laptele de pasăre a fost unul dintre deserturile preferate din copilărie, nu rataţi reţeta, de la 12:30, la Sănătatea în bucate.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

45 de milioane de vizualizări: ”o imagine cât o mie de cuvinte” cu soția lui Conor Mcgregor, după ce a fost condamnat pentru viol

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Urmările episodului de iarnă severă: acoperișuri smulse de vânt, copaci doborâți și drumuri închise

Târgul de Crăciun din Sibiu se deschide vineri, 15 noiembrie. În acest an, un autocar va organiza curse speciale spre Piața Mare

Jaf ca-n filme în Sibiu. Doi bărbați au atacat o bătrână și i-au furat 60 de mii de euro. Unde au ascuns banii

Aproape 2.000 de porci vor fi ucişi la o fermă din Sibiu, după descoperirea unui focar de pestă porcină africană

Partenerii noștri