Live

Plângere penală în cazul pisicii Vasi, dispărute de pe Aeroportul Otopeni: „Cineva a luat-o, avem anumite suspiciuni”

Data actualizării: Data publicării:
Plângere penală în cazul pisicii Vasi, dispărute de pe Aroportul Otopeni Foto: Facebook

Plângere penală în cazul pisicii dispărute de pe Aeroportul Otopeni. Vasi sau Mira, cum era alintată, ar fi fost furată şi, din câte știu cei care o îngrijeau, aruncată pe un câmp din zona Chiajna-Dragomireşti. De atunci, angajaţii Aeroportului o caută neîncetat.

Au făcut apel şi în mediul online, unde postarea a strâns deja peste 3 mii 600 de distribuiri. În paralel, fac toate demersurile pentru identificarea şi sancţionarea celor vinovaţi şi vor continua eforturile de a o găsi, „știind că Vasi este o supraviețuitoare.”

Pisica a fost adoptată de oamenii care lucrează la Otopeni în urmă cu mai bine de un an, când a venit de pe stradă. A primit loc în aerogară, apă, mâncare şi afecţiune din partea angajaţilor pe care îi aştepta nerăbdătorare, în fiecare dimineaţă.

Theodor Postelnicu - purtator de cuvânt Aeroportul Otopeni: Se aciuase cumva în jurul aeroportului, oamenii au adoptat-o, i-au oferit un culcuș la intrarea în centrul administrativ, în centrul logistic al aeroportului. În fiecare dimineață, ea ne întâmpina când veneam la serviciu. Îi dădeau apă și mâncare ca și cum ar fi fost propriul animal, ceea ce și era, era animalul tuturor. Cineva a luat-o, avem anumite suspiciuni fără a avea dovezi directe, ci indirecte. Nu știm cu siguranță unde a fost dusă, am avea indicii destul de vagi. De asta am și apelat la bunăvoința dumneavoastră să o găsim.

Editor : A.P.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Site-ul unde pot fi găsite informații despre lucrările la Magistrala 6 de metrou și desfășurarea traficului. M6 leagă Gara de aeroport

Aeroportul Otopeni intră în reparații. Cum va arăta după ce vor fi gata lucrările de modernizare

Grindeanu, despre întârzierea livrării bagajelor pe Otopeni: Îmi cer eu scuze, voi cere directorului să cerceteze

Haos și pasageri dezamăgiți în Gara de Nord: „Eu credeam că mergem mai repede cu trenul la aeroport”

Partenerii noștri