Live

Video Soția moștenitorului Ferrari a cumpărat o blană de vulpe a Elenei Ceaușescu: „E o bijuterie”

Data actualizării: Data publicării:
Romina Gingașu. Foto: Captură video Digi24

O haină de blană a Elenei Ceaușescu, veche din 1950, ajunge în familia Ferrari. Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari, a cumpărat haina de vulpe argintie purtată de Elena Ceaușescu și și-a luat angajamentul să o păstreze pe viață, să nu o revândă. Romina Gingașu a venit special pentru asta în România, cu avionul său privat, și a negociat cu un israelian care o cumpărase la o licitație. Într-un interviu pentru Digi24, soția lui Piero Ferrari a dezvăluit că a dat câteva mii de euro pe haina Elenei Ceaușescu, deși prețul concret rămâne secret.

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari: Mi-am dorit un articol simbolic din colecția familiilor importante. Nu este prima oară când cumpăr astfel de articole. În 2014 a avut loc o licitație, însă pe vremea aceea era un student și nu îmi permiteam. Între timp viața m-a adus la acceași masă cu o persoană de origine israeliană, care a cumpărat o parte din acea colecție și am reușit să-l conving să îmi transfere mie acest articol. Eu i-am promis că n-o să-l vând niciodată, a fost una dintre condițiile noastre la negociere și de ieri este în proprietatea mea.

Jurnalist Digi24: Poți să ne spui cât ai plătit?

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari: Prefer să țin confidențial.

Jurnalist Digi24: Dar e un preț mare?

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari: Nu, pot să zic mediu. Am plătit câteva mii de euro pe ea.

Jurnalist Digi24: Vrei să o porți sau e o bijuterie pe care o ții în dulap?

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari: E o bijuterie pe care, probabil, o să o port la un eveniment important alături de soțul meu. Îmi plac detaliile și cum a fost întreținută, efectiv se simte calitatea. Îmi place și istoria ei. Poate să ne aducă aminte și de un trecut la care nu trebuie să ne întoarcem vreodată.

Jurnalist Digi24: S-ar putea să fie oameni care să se întrebe de ce ai vrea să porți haina soției unui dictator. Lor ce le spui?

Romina Gingașu, soția moștenitorului Ferrari: În lumea noastră există colecționari. Nu e o fericire că a fost a unei prime doamne căsătorită cu un dictator, dar este parte din istoria noastră până la urmă.

Editor : C.S.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Ferrari și rață sărată: O fostă consilieră a guvernatorului statului New York a fost acuzată de spionaj în favoarea Chinei

Ferrari făcut praf într-un accident, în județul Cluj. Două persoane au fost rănite

FOTO Un angajat a făcut praf un Ferrari de 3 milioane de euro în timp ce îl ducea la o expoziție, în Germania

CNSAS a publicat Cartea de evidență personală a Elenei Ceaușescu. De la ucenică la perdele, la academician și prim viceprim-ministru

Partenerii noștri