Live

Un bărbat a lăsat buletinul de vot ștampilat pe masa comisiei. Votul său a fost anulat

Data actualizării: Data publicării:
Un vot a fost anulat în Constanța, după un incient electoral mai puțin obișnuit. Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Un incident electoral mai puțin întâlnit a avut loc în Constanța, duminică, la alegerile parlamentare. După ce și-a exprimat opțiunea, un bărbat a lăsat buletinul de vot pe masa comisiei de votare, document care ulterior a ajuns la un alt alegător. Votul exprimat de prima persoană a fost anulat.

Polițiștii de la Secția 4 din Constanța au intervenit astăzi, în jurul orei 10:00, la secția de votare 90 din oraș, după ce au fost alertați cu privire la un incident electoral.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, după ce și-ar fi exprimat dreptul la vot, un alegător nu ar fi introdus în urnă buletinul de vot pentru camera Deputaților, lăsându-l pe biroul comisiei de votare. Ulterior, pentru vot s-a prezentat un alt alegător, căruia i s-a înmânat buletinul de vot deja ștampilat”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Potrivit sursei citate, persoana în cauză a primit un nou buletin de vot pentru a-și exercita dreptul, iar buletinul de vot care face obiectul cercetărilor a fost anulat și ridicat în vederea continuării verificărilor.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la fraudă la vot, precizează polițiștii.

Editor : G.C.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea

Pericol în Constanța: mai multe mașini avariate după ce o groapă a apărut din senin pe un drum județean. Care ar fi cauza surpării

Imagini cu plaja din Năvodari, care a fost distrusă după furtunile puternice de pe litoral

Prăpăd pe litoral după furtuna puternică. Mai mulți șoferi au rămas blocați în mașinile înghițite de apa care depășea chiar și un metru

Partenerii noștri