Live

Suporterii mexicani au declanșat senzorii de cutremur, după victoria neașteptată contra Germaniei

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Guliver/Getty Images

Mexicul a produs marea surpriză la Cupa Mondială de Fotbal 2018, după ce a reușit o victorie importantă în fața campionei mondiale, Germania, pe care a învins-o cu 1-0, după reușita lui Lozano, în minutul 35 al partidei.

Bucuria suporterilor care au urmărit meciul în Mexico City a fost atât de mare încât a creat două „cutremure” artificiale, declanșând senzorii care depistează seismele. Mexicanii au sărbătorit cu fast victoria în fața Germaniei și s-au bucurat de două ori: la golul lui Lozano și la fluierul de final al partidei.

Institutul Geologic și de Investigații Atmosferice din Mexic a înregistrat două cutremure în două zone din Mexico City. Primul „cutremur” a avut loc la șapte secunde după minutul 35 al meciului, atunci când Hirving Lozano a marcat în poarta lui Manuel Neuer. Fanii care au urmărit partida pe panoul uriaș amplasat în fața monumentului iconic al Îngerului Indendenței au cântat imnul neoficial al Mexicului și s-au bucurat din plin pentru victorie.

Victoria surprinzătoare a Mexicului a stârnit și numeroase glume ale internauților, mai ales pe seama portarului Ochoa, care a scos toate mingile periculoase lansate de nemți. „Donald Trump, nu mai este nevoie să construiești un zid. Avem deja unul” - au scris internauții în dreptul unei imagini cu portarul mexican.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Germania doreşte să extindă comerţul cu Kazahstanul, dar fără a ocoli sancţiunile contra Rusiei

WSJ: Rusia câștigă cel puțin un miliard de dolari din grâul furat de la ucraineni

Putin își mărește iar armata. Câți soldați va avea acum Federația Rusă

Doi oficiali ruşi din domeniul apărării au recunoscut că au luat mită pentru contracte de furnizare pentru armată

Partenerii noștri