Live

Paul Stănescu, după CEx: Noi, ce susţinem în acel document, susţinem până la capăt

Data publicării:

Vicepremierul Paul Stănescu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea, a spus, la finalul Comitetului Executiv al PSD, că nimeni nu va pleca din partid, dar a subliniat că cei care susţin acel document îl vor susţine în continuare.

„Nimeni nu pleacă din partid. Vom vota tot ce avem în Parlament de votat, tot ce e în programul de guvernare. E prima discuţie serioasă pe care o avem şi cu mult curaj.

Noi, ce susţinem în acel document, susţinem până la capăt. Nu ne-am schimbat poziţia”, a declarat Paul Stănescu, după CEx.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Paul Stănescu nu mai vrea rotație de premieri: Cred că un prim-ministru trebuie să fie numit patru ani. Ce spune despre coaliția cu PNL

Paul Stănescu: PSD va decide listele pentru alegerile parlamentare după congresul din 24 august

Paul Stănescu crede că Marcel Ciolacu are „toate şansele” să ajungă preşedintele României. „Are o inteligenţă peste medie”

Parchetul European: Fraudă cu fonduri europene la ferma de porci a nepotului lui Paul Stănescu. Prejudiciu de peste 650.000 de euro

Partenerii noștri