Live

Elena Lasconi a câștigat Primăria din Câmpulung Muscel

Data actualizării: Data publicării:
Foto: Facebook Elena Lasconi

Candidatul USR PLUS la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunţă că a câştigat detaşat alegerile din acest oraș.

Ea a afirmat, duminică seară, că potrivit numărătorii paralele, s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu, în multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor.

„Încă de la început am simţit biroul din Primărie. (...) Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor”, a declarat Elena Lasconi.

Ulterior, Elena Lasconi a ieșit în piața principală a orașului și a sărbătorit victoria cu simpatizanții, care au aclamat-o, potrivit unei transmisii live făcute pe pagina de Facebook. „De astăzi Primăria e a voastră”, a scris jurnalista.

 

 

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Lasconi, prima reacție a unui contracandidat la investigația despre Geoană: S-a compromis pentru a doua oară pe relația cu Rusia

Prima dezbatere prezidențială după zece ani, organizată de Digi24 și Universitatea Babeș Bolyai. „Trebuie să votăm informați”

Elena Lasconi îl vrea pe Viktor Orban persona non grata: Sunt împotriva declarațiilor pe care le face

Lasconi, despre momentul în care Nicușor Dan a „bătut palma” cu Nicolae Ciucă: Nu mă deranjează. Și eu dau „cuba” cu copiii, cu oamenii

Partenerii noștri