Live

Alegeri prezidențiale 2019. Câți deținuți au votat în închisorile din România

Data actualizării: Data publicării:

Administrația Penitenciarelor anunță că toți deținuții care s-au înscris să voteze la alegerile prezidențiale au făcut acest lucru și că votul în închisorile din România s-a încheiat fără incidente.

Au votat 14.807 persoane private de libertate, din totalul de 20.434 de deținuți, anunță Administrația Penitenciarelor.

Unităţile subordonate Administrației Naționale a Penitenciarelor au raportat finalizarea activităţii de votare, fără a fi înregistrate incidente sau manifestări de natură a perturba procesul electoral”, potrivit unui comunicat de presă.

Printre cei care s-au înscris să voteze este și fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Citiți și:

Prezența la vot - Alegeri prezidențiale 2019. Aici poți vedea LIVE rezultatele de la BEC. Au votat peste 7 milioane de persoane

Lista candidaților la alegerile prezidențiale 2019. Cine sunt cei 14 pentru Cotroceni

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Regatul Unit nu mai are locuri pentru infractori după gratii. Deținuți eliberați anticipat, din cauza închisorilor supraaglomerate

„Sunt îngrozit că voi fi executat”: Deținuții condamnați la moarte în SUA se tem de întoarcerea lui Trump la Casa Albă

Sindicaliștii din penitenciare anunță proteste. Închisorile din România: „școli de criminalitate, unde deținuții devin și mai violenți”

Momentul în care doi suspecți încătușați evadează, chiar sub ochii polițiștilor din Arad. Imagini de pe camerele de supraveghere

Partenerii noștri