Live

Lasconi: Geoană s-a întâlnit cu „un individ periculos ce conduce o divizie de hackeri”. Geoană: Penibil. Să explice urgent

Data publicării:
Elena Lasconi și Mircea Geoană. Foto: Inquam Photos

Dispută între doi candidați la alegerile prezidențiale. Elena Lasconi îl acuză pe Mircea Geoană că s-a întâlnit cu un individ periculos ce conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de țări din lume. Fostul secretar general adjunct al NATO îi cere preşedintei USR dovezi şi consideră acuzaţia „penibilă”.

Totul a început la o dezbatere la Antena 3, când Geoană i-a pus lui Lasconi o întrebare:

Mircea Geoană: Doamna Elena Lasconi, o întrebare de politică externă, unde e punctul dvs forte. Dacă ați fi invitată la un summit BRICS alături de Turcia, ați participa?

Elena Lasconi: Ce interesant că mă întreabă dl. Geoană despre jucăria lui Putin! Nu aș participa și n-aș discuta niciodată cu un individ care are mandat de arestare internațional pentru crime împotriva umanității. Poate că domnia sa s-ar duce, pentru că cunoaște drumurile către Moscova, dar Elena Lasconi nu.

Tocmai s-a întâlnit recent cu un individ pe care eu îl consider periculos, pentru că conduce o divizie de hackeri care au manipulat alegerile în peste 30 de țări din lume.

Și dacă crede că a fost simpatic spunând de sus, din universul lui, că nu mă pricep ce înseamnă BRICS, pot să-i spun că e format din 9 state. Dacă vrea pot să i mai explic despre BRICS.

Geoană a răspuns la acuzațiilor Elenei Lasconi: „Este nedemn din partea unui candidat la prezidențiale să arunce în spațiul public suspiciuni despre un alt candidat fără să le dovedească. Nu putem răspunde la acuzații fără subiect, predicat și dovezi despre presupuși hackeri și alte închipuiri și este penibil să facă altfel de insinuări. Este necesar ca doamna Lasconi să explice urgent ce a vrut să spună”.

Editor : M.B.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

Vinicius Junior a scris trei cuvinte pe internet, după ce a văzut cum a fost numit în timpul galei Balonului de Aur

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Serverele Primăriei Sector 5, atacate de hackeri care cer o răsumpărare de 5 milioane de dolari

SPP anunță că șase candidați la alegerile prezidențiale au cerut asigurarea protecției, în campania electorală

Reprezentanții LGBTI fac un marș de protest, sâmbătă în Capitală. Ei cer politicienilor legalizarea parteneriatului civil

Gesturile care îi trădează pe politicieni în situații sensibile. Ce transmit prin limbajul trupului

Partenerii noștri