Live

Un candidat la Primăria Brașov a fost arestat după ce a amenințat-o cu moartea pe președinta unei secții de votare

Data actualizării: Data publicării:
Conform unor surse, este vorba de candidatul independent la Primăria Braşov Nicolae Florin Dogar, care a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Candidatul la Primăria Brașov care a fost reţinut în noaptea de sâmbătă, după ce a amenințat-o cu moartea pe președinta unei secții de votare, a primit, duminică, mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, a informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

"În data de 7 iunie, la ora 18,32, inculpatul, candidat la alegerile locale de la nivelul municipiului Braşov, fiind nemulţumit de răspunsul primit de la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 8 Braşov cu privire la o petiţie formulată de acesta, a adresat preşedintelui instituţiei ameninţări cu săvârşirea unor acte grave de violenţă, mesajul fiind trimis la adresa de e-mail a instituţiei", a precizat sursa citată pentru Agerpres.

Potrivit acesteia, duminică, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov a luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov admiţând propunerea procurorului de caz, care a întocmit referat cu propunere de arestare preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile.

Conform unor surse, este vorba de candidatul independent la Primăria Braşov Nicolae Florin Dogar, care a fost reţinut în noaptea de sâmbătă spre duminică. Bărbatul ar fi ameninţat-o cu moartea pe preşedinta unei secţii de votare.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Hoț recidivist din Neamț, prins la Oradea după ce a comis o serie de furturi, la scurt timp după ce a fost eliberat

Un bărbat a fost reținut după ce s-a urcat în alt avion. De ce a fost acuzat

Ana Birchall şi-a depus candidatura independentă la prezidenţiale

Geoană are un dubiu cu privire la Hodorkovski: Nu am văzut vreun oligarh rus anti-Putin care să mai fie încă în viață

Partenerii noștri