Live

Alegeri locale 2024 – rezultate parțiale: Marian Dragomir a câştigat un nou mandat la primăria Brăila

Data actualizării: Data publicării:
Primarul Brăilei, Marian Dragomir. Foto: Facebook/Dragomir Viorel Marian

Primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir a câştigat un nou mandat, potrivit rezultatelor parțiale. De asemenea, preşedintele CJ Brăila, Francisk-Iulian Chiriac a câştigat un nou mandat în fruntea Consiliului Judeţean.

Potrivit datelor parţiale adunate de la 124 de secţii din cele 140 , PSD a obţinut 68,2% din voturi la alegerile pentru Primăria Brăila, pe locul doi clasându-se candidatul AUR cu 8,9% şi cel al PNL cu 7,93%.

În ceea ce priveşte votul pentru Consiliul Local, numărătoarea voturilor este în curs. După introducerea datelor din 40 de secţii din cele 140 PSD ocupă primul loc cu 56,98%, AUR-12,12%, PNL-10,65% şi ADU-7,5% .

„Primarul Marian Dragomir a câştigat un nou mandat cu un scor zdrobitor. Principalul său contracandidat, liberalul Cătălin Canciu a înregistrat cel mai slab scor electoral din istoria PNL Brăila la Primăria Brăila. Şi Francisk Iulian Chiriac, preşedintele Consiliului Judeţean, l-a învins categoric pe Alexandru Popa, liderul PNL”, a scris pe pagina sa de Facebook primarul municipiului Brăila Viorel Marian Dragomir.

Editor : I.C

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A rupt tăcerea, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher. Cum ”comunică” germanul, la 11 ani de la accident

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Etapă nouă în ancheta uciderii dentistei Marina Gavril din Brăila: suspectul va asista la punerea sub sechestru a locuinței sale

Drumul Expres Focșani-Brăila. CNIR a lansat licitația pentru execuția drumului de 73 km care va face legătura cu A7

Ancheta în cazul dentistei ucise în Brăila se apropie de final. Suspectul este acuzat de încă o faptă. Motivul crimei

Accident grav pe DN 2B: Două persoane au murit, iar şase au fost rănite. Traficul este blocat

Partenerii noștri