Live

Alegeri europarlamentare 2024: Candidatul independent Vlad Gheorghe cere renumărarea voturilor

Data publicării:
Foto: Vlad Gheorghe / Sursa foto: Facebook

Vlad Gheorghe, candidat independent la alegerile din 9 iunie pentru un nou mandat în Parlamentul European, anunţă că a cerut renumărarea voturilor, acuzând că sunt mii de voturi care "nu se mai regăsesc" în procesele verbale.

"Am cerut renumărarea voturilor! La numărătoarea oficială am crescut cu mii de voturi până azi - deja 231.877 voturi validate oficial şi continuă să crească. Voturile voastre sunt acolo, le apărăm până la ultimul. Sunt zeci, sute, mii de voturi care nu se mai regăsesc în procesele verbale. Mulţumesc tuturor celor care mi-aţi trimis secţiile unde aţi votat, avem dovezi că au 'dispărut' voturile românilor şi este un temei suficient pentru reluarea numărătorii. Nu renunţăm şi punem presiune ca instituţiile să-şi facă treaba", a scris europarlamentarul, miercuri, pe Facebook.

"Mi-aţi scris foarte mulţi să-mi spuneţi că voturile voastre nu apar în procesele verbale. Ştiu situaţia, e semnalată şi de alţi candidaţi şi partide fără delegaţi în secţii. Nu e niciun şoc, era clar ce vor să facă de la comasare şi nu e prima dată, o fac de 34 de ani - eu am avertizat încă de când au dat ordonanţa", susţinea Vlad Gheorghe.

Editor : M.I.

Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Top citite

Digi Sport

A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. VIDEO Imagini virale

Descarcă aplicația Digi Sport

Recomandările redacției

Ultimele știri

Citește mai multe

Te-ar putea interesa și

Nicolae Ciucă spune că PNL lua un scor mai mare la alegerile din 9 iunie dacă nu avea alianță cu PSD

Robert F. Kennedy Jr. va avea protecție din partea Secret Service. A cerut Biden, după incidentul cu Trump

Înțelegere înaintea summitului pentru funcțiile de top în UE. Acord pentru realegerea Ursulei von der Leyen la conducerea CE (surse)

Analiză după alegerile europarlamentare. Lecția politică predată de cetățenii UE. Cercetător: "Liderii învață din greșelile anterioare"

Partenerii noștri