CINCI MINUTE SPANIOLE. Spectacol 3D mai puțin spectaculos din cauza crizei

Data publicării:
27122012 20cinci 20min 20spaniole-40698

Acum,cătot e osăptămânămailejerădin punct de vederealştirilorşisuntsigurcădejav-aţisăturatsătot vedeţi reportaje despre tradiţii, despre cum au sărbătoritromâniiCrăciunul, ce au gătit unii alţii, decisătuisămaivedeţi mâncare.

Ne-am gânditşinoisăvaoferim cevamailejer şianume un minut din un spectacol 3D oferit zileletrecuteînplin centrul Madridului, spectacollacare au asistat aproximativ 20 de mii de persoane. Anii trecuţi a fostmaispectaculos, dar,astaeste,dupăcrizăbanimaipuţiniefecte 3Dmaipuţin spectaculoase.

Cum la final de an se fac și tot felul de statistici, am găsit una interesantă. Anul acesta, cu toată criza din Spania, s-a depășit numărul anterior de turiști, cei mai mulți veniți din Marea Britanie și Germania apoi Italia, în timp ce spaniolii au preferat, pe primul loc, Insulele Canare, deci acasă și abia pe locul al doilea, Italia.

Concursul DigiSpania

Spuneam în urmă cu o săptămână că, în aceste zile de sărbătoare, avem ca premiu, pe lângă cele trei luni de intrenet mobil pe telefonul Digi din Spania, și acest telefon.

Întrebarea de săptămâna trecută era din ce sat maramureșean a fost invitatul nostru? Amintesc că a fost vorba de Alin Mercaș, care ne-a cântat, în direct, aici în studioul nostru de la Madrid un colind maramureșean.

Răspunsul corect este: sat Vărai, comuna Valea Chioarului, județul Maramureș.

A răspuns corect Valentina Elena Bălae din Madrid. Ea a câștigat atât acest telefon cât și trei luni de internet în rețeaua Digimobil Spania.

Iar întrebarea de azi pentru telespectatorii noștri din Spania este: Care este destinația preferată de vacanță a spaniolilor?

Răspunsul îl așteptăm la adresa de mail: consurs@digimobil.es.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri