FOTO/VIDEO. Rupere de nori în Oradea. Zeci de străzi şi subsoluri au fost sub apă

Data publicării:
rupere de nori 4

Furtuna a început cu puţin înainte de ora 18. În doar câteva minute, mai multe străzi au fost acoperite pur şi simplu de ape. În zona complexului Oradea Plaza, apa a năvălit pe străziule din spate, îngreunând circulaţia maşinilor. 

În centrul Oradei, în apropiere de magazinul Crișul, întreaga zonă s-a transformat într-un lac. Inundate au fost și Calea Mareșal Averescu, străzile Meșteșugarilor și Oneștilor, cele adiacente acestora și în zona Pieței Devei.

În faţa Bisericii Sfântul Andrei, sensul giratoriu a fost acoperit de ape.

Chiar dacă s-a oprit de câteva ori, ploaia a revenit în forţă. Zeci de străzi au fost transformate în albii de râuri, iar locatarii ale căror curţi şi subsoluri au fost inundate au sunat la Compania de Apă şi la pompieri.

Un telespectator Digi24 Oradea a sesizat faptul că Strada Arabilor şi mai multe curţi din zonă au fost acoperite de apă. "Strada nu e asfaltată şi tot timpul când plouă trebuie să folosim cizme de cauciuc", ne-a transmis telespectatorul nostru.

Mai multe maşini au rămas blocate pe străzile unde apa a atins jumătate de metru. Una dintre ele a fost un taximetru, care s-a oprit în apa din fața Spitalului Municipal din cartierul Rogerius. Imaginea ne-a fost trimisă de Baricz Noca.

Dacă aveţi imagini - foto sau video - cu efectele ploii de joi după-amiază, le puteţi trimite pe adresa stiri.oradea@digi24.ro.

editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri