Podcast Cardul de energie: Din 20 februarie pot fi achitate facturile la curent, gaze și căldură. Cum s-a pregătit Poșta Română

Data publicării:
model card de energie
Cardul de energie: Din 20 februarie pot fi achitate facturile la curent, gaze și căldură. Cum s-a pregătit Poșta Română

Din 20 februarie pot fi achitate facturile cu cardurile de energie. Directorul Poștei Române explică toți pașii de urmat.

00:00
00:00
Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts

De luni, 20 februarie, pot fi utilizate cardurile de energie pentru achitarea facturilor la curent, gaze sau căldură (pentru cei care se încălzesc în sistem centralizat).

Cardurile ajung la beneficiari cu prima tranșă din ajutorul de energie de 700 de lei. 

”Este o provocare (pentru Poșta Română n.r.), așa că trebuie să avem mare grijă cum ne pregătim și cum vor decurge lucrurile de luni. Deocamdată, lucrurile merg bine” spune directorul Poștei Române, Valentin Ștefan, invitatul lui Valentin Chisoceanu la această ediție a Podcastului Digi Context. 

Directorul Poștei Române clarifică toate nelămuririle legate de cum va fi următoarea perioadă. Între altele, veți afla că Poșta Română ia în calcul prelungirea programului de lucru, dacă de luni, 20 februarie, se vor forma cozi uriașe la oficiile poștale. De altfel, Valentin Ștefan face un apel către beneficiari să nu stea la cozi, ci să revină în alte zile pentru plata facturilor.

”Ne facem griji din punctul acesta de vedere. Este singurul lucru pe care nu-l putem controla. În funcție de fluxul de clienți, noi am luat în calcul prelungirea programului de lucru, inclusiv în cursul săptămânii, dar și sâmbăta și duminica.”, spune directorul Poștei Române. 

Un alt lucru important de știut: pot fi achitate facturi cu acest card de energie încă din luna septembrie 2022. Concret, cei care se încălzesc în sistem centralizat pot achita factura la căldură chiar și pe lunile octombrie, noiembrie sau decembrie. Valentin Ștefan ne explică și pașii de urmat pentru a achita facturile la căldură.

Această ediție a fost relizată de jurnalistul Valentin Chisoceanu!


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Google Podcasts

          

Spotify

          

Apple Podcasts
Recomandări podcast